DESPRE NOI

Traditie și Pasiune

O Mica Istorie

CUM AM ÎNCEPUT MICUL NOSTRU RESTAURANT.

Începând de la un vis de la o dorință de a oferii oamenilor mâncăruri deosebit cu un gust unic care să le amintească de mâncarea „ca la mama acasă” am reușit să creăm în urmă cu 15 ani acest loc minunat.

 

Cincisprezece anicsdsdvf în care am evoluat, am învățat și am încercat să oferim constant oamenilor aceeași calitate a produselor prin care ne-am făcut remarcați. 

 

 

În toți acești ani am avut bucuria să cunoaștem oamenii minunați care revin la noi cu drag de fiecare dată și ne confirmă ca am reușit să realizăm ceea ce ne-am propus prin zâmbetele pe care ni le oferă de fiecare dată când gustă din preparatele noastre.

 

Preparate care datorită rețetelor transmise din generație în generație au același gust ca în urmă cu 15 ani și ne dorim să rămână la fel și în continuare. 

Angajam!

AI VREA SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI?

Suntem mereu bucuroși să primi în echipa noastră o persoană dornică să ne ajute în dezvoltarea activității noastre. 

 

Dacă te consideri o persoană muncitoare, energică, mereu cu zâmbetul pe buze și dorești să intri în echipa TicTac te așteptăm cu mare drag la un interviu! 

 

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la:

E-mail: contact@ticatacfreshfood.ro

Telefon: +40 767 643 603

 

Originea Șaormei

Șaorma evocă o imagine vizuală a cărnii gătite încet pe o pâine caldă, o mâncare de suflet, sau comfort food, luată dintr-un colț cu delicatese într-o pauză de prânz. În timp ce șaorma a fost categorisită pe nedrept ca un articol de fast food, este mai mult decât vărul exotic al sandvișului. Este o tradiție înfășurată într-o lipie delicioasă.

În timp ce adevărata origine a șaormei rămâne neclară, mâncarea gustoasă a fost descrisă ca parte a bucătăriei tradiționale levantine, care este populară într-o regiune care cuprinde zone din Orientul Mijlociu și din Marea Mediterană. De fapt, iterația culinară sau alte versiuni similare ale șaormei pot fi găsite nu numai în Orientul Mijlociu și în Marea Mediterană, ci și în regiuni precum Africa de Nord. În Grecia, au gyros-ul. Și în Turcia au doner kebab. Ambele feluri de mâncare implică un proces asemănător de preparare.

to top button